• אלנבי תל אביב
  • הסוכנות היהודית בכרמיאל
  • יוני נתניהו אור יהודה
  • לשכת המסחר
  • מוטורולה תל אביב
  • מרכז B7 / 2014
  • כלל ביטוח / 2008
  • בית אפי, ברודצקי תל אביב
  • סיגמא רחובות
  • סביוני נצר סירני
  • משען לב חולון / 2012
  • כרמל אולפינים / 2007
  • המזמרה נס ציונה
  • ברזני רמת אביב ג'
  • רד בינת / 2010
  • שראל / 2010
  • פלאזה אורכידאה / 2000
  • נמל אשדוד 1 / 2008
  • מכללת אפקה / 2006
  • הרשברג / 2007
  • קאנטרי נווה עוז פ"ת / 2012
  • כהן יקים
  • שירות הוגן חיפה
  • מלון טל ת"א / 2017
  • דיור גמלאים קריית אונו
  • חזית קדמית לאחר חיפוי
  • חזית אחורית לפני חיפוי
  • חזית אחורית לאחר חיפוי
1/5
הגדל נגן כמצגת הפסק מצגת
לשכת המסחר תל אביב / 2005 משה שטרצר אדריכלים

סטטוס הפרויקט: הסתיים

בניין לשכת המסחר בתל אביב, ממוקם ברחוב החשמונאים פינת רחוב קרליבך. מדובר במבנה ישן בן כ-50 שנה, אשר חזיתות המבנה החיצוניות חודשו באמצעות קסטות אלומיניום, לרבות מעקה קונסטרוקטיבי, ואלה בוצעו במלואם ע"י חברת ענק חיפויים. הפרויקט מהווה דוגמא קלאסית למהפך העיצובי שעובר מבנה ישן ומוזנח, באמצעות השימוש בחיפויי אלומיניום בשיטת התלייה היבשה. חיפוי האלומיניום יושם בכל חזיתות המבנה, ושיטת התלייה הכוללת התרחקות ממישור התשתית, אפשרה הסתרה לכל ההפרעות שבניין ישן יודע לייצר, ויצרה פילוס חדש לבניין. מזגנים ישנים שנותרו תלויים בחזית המבנה עקב אילוצים טכניים, הוסתרו באמצעות חיפוי האלומיניום, ובאזורים אלו בוצע חירור בחזית הקסטה על מנת לאפשר אוורור הנדרש למזגנים.
X
1/1
סגירה נגן כמצגת הפסק מצגת
לשכת המסחר תל אביב / 2005 משה שטרצר אדריכלים

סטטוס הפרויקט: הסתיים

בניין לשכת המסחר בתל אביב, ממוקם ברחוב החשמונאים פינת רחוב קרליבך. מדובר במבנה ישן בן כ-50 שנה, אשר חזיתות המבנה החיצוניות חודשו באמצעות קסטות אלומיניום, לרבות מעקה קונסטרוקטיבי, ואלה בוצעו במלואם ע"י חברת ענק חיפויים. הפרויקט מהווה דוגמא קלאסית למהפך העיצובי שעובר מבנה ישן ומוזנח, באמצעות השימוש בחיפויי אלומיניום בשיטת התלייה היבשה. חיפוי האלומיניום יושם בכל חזיתות המבנה, ושיטת התלייה הכוללת התרחקות ממישור התשתית, אפשרה הסתרה לכל ההפרעות שבניין ישן יודע לייצר, ויצרה פילוס חדש לבניין. מזגנים ישנים שנותרו תלויים בחזית המבנה עקב אילוצים טכניים, הוסתרו באמצעות חיפוי האלומיניום, ובאזורים אלו בוצע חירור בחזית הקסטה על מנת לאפשר אוורור הנדרש למזגנים.