• אינטרגרין פתח תקווה
  • קומברס ישראל רעננה
  • גב ים נגב 1
  • גב ים נגב 2
  • סאן דיסק תפן / 2013
  • אקו טאוור תל אביב
  • בית מכתשים אגן / 2007
  • בית אודיוקודס / 2010
  • אל אופ / 2011
  • IBM / 2001
  • DHL ישראל / 2006
  • אינטל / 2004
  • אסם מנהלה / 2008
  • אלביט חיפה / 2004
  • אמדוקס רעננה / 2000
  • משרדי עזריאלי קרית אתא
  • ארכיב קיסריה / 2008
  • NCR רעננה / 2010
  • בניין מיטב / 2002
  • בית נורטל / 2002
  • דלק מוטורס / 2005
  • בית מתף, הבינ"ל הראשון
  • בית מידעטק
  • גב ים הרצליה / 2001
  • גמלא בפארק / 2009
  • הבורסה ליהלומים / 2000
  • טבע / 2005
  • טבע טק רמת חובב
  • טבע נתניה / 2006
  • יוני נתניהו אור יהודה
  • נתבג סוויספורט / 2008
  • בית הטרמינל / 2007
  • בית קל / 2002
  • מתמ חיפה / 2002
  • מגדל אדגר 360 תל אביב
  • סאן דיסק ישראל / 2000
  • סופר בודי / 2010
  • הנופר 5 רעננה
  • בית שהם / 1999
  • שבח מפוחים / 2005
1/6
הגדל נגן כמצגת הפסק מצגת
בית מתף, הבנק הבינלאומי הראשון / 2015 אדריכלות: פלג אדריכלים / פיקוח: ניצן ענבר / יועץ: גיל אורנן

סטטוס הפרויקט: הסתיים

מת"ף, זרוע המחשוב של הבנק הבינלאומי עוברת למבנה החדש שהקימה באזור התעשייה שורק במערב ראשון לציון. המבנה החדש הוקם על שטח של 15 אלף מ"ר, והוא בן תשע קומות, כולל שלוש קומות תת קרקעיות, שם מאוחסן הדטה סנטר המרכזי של הבנק שנבנה ברמת השרידות הגבוהה ביותר על פי תקנים בינלאומיים. המבנה כולו נבנה על פי העקרונות של בנייה ירוקה ברמה החדשנית ביותר, שמייצרת אור שמש חיצוני טבעי ברוב שעות היום ומייתרת את הצורך בשימוש באנרגיית החשמל. קבוצת ענק ביצעה את חיפויי החוץ של המבנה בהיקף של 4,000 מטרים רבועים, בפנל אלומיניום תלת שכבתי בעובי 4 מ"מ, בגוון 9007RAL , ברמת גימור PVDF. חיפויי האלומיניום משתלבים עם קירות המסך ומקנים מראה הייטקי למבנה.
X
1/6
סגירה נגן כמצגת הפסק מצגת
בית מתף, הבנק הבינלאומי הראשון / 2015 אדריכלות: פלג אדריכלים / פיקוח: ניצן ענבר / יועץ: גיל אורנן

סטטוס הפרויקט: הסתיים

מת"ף, זרוע המחשוב של הבנק הבינלאומי עוברת למבנה החדש שהקימה באזור התעשייה שורק במערב ראשון לציון. המבנה החדש הוקם על שטח של 15 אלף מ"ר, והוא בן תשע קומות, כולל שלוש קומות תת קרקעיות, שם מאוחסן הדטה סנטר המרכזי של הבנק שנבנה ברמת השרידות הגבוהה ביותר על פי תקנים בינלאומיים. המבנה כולו נבנה על פי העקרונות של בנייה ירוקה ברמה החדשנית ביותר, שמייצרת אור שמש חיצוני טבעי ברוב שעות היום ומייתרת את הצורך בשימוש באנרגיית החשמל. קבוצת ענק ביצעה את חיפויי החוץ של המבנה בהיקף של 4,000 מטרים רבועים, בפנל אלומיניום תלת שכבתי בעובי 4 מ"מ, בגוון 9007RAL , ברמת גימור PVDF. חיפויי האלומיניום משתלבים עם קירות המסך ומקנים מראה הייטקי למבנה.